Firma roku 2023


TENTino s.r.o.: Vítěz okresu Rychnov nad Kněžnou v anketě Firma roku 2023
 

S nesmírnou radostí a hrdostí oznamujeme, že společnost TENTino s.r.o. byla oceněna jako vítěz okresu Rychnov nad Kněžnou v kategorii firma do 50 zaměstnanců v prestižní anketě Firma roku 2023 Královéhradeckého kraje. Toto významné ocenění, vyhlášené Krajskou hospodářskou komorou Královéhradeckého kraje, je pro nás obrovským uznáním naší tvrdé práce a odhodlání.

Naše cesta k vítězství

Od samotného založení jsme se zavázali poskytovat špičkové služby v oblasti pronájmu a prodeje stanů a párty vybavení. Naše firma se soustředí na kvalitu, spolehlivost a maximální spokojenost našich zákazníků. Díky našemu nepřetržitému úsilí o inovace a zlepšování jsme si získali důvěru mnoha klientů nejen v okrese Rychnov nad Kněžnou, ale i na globální úrovni.

Klíčové faktory našeho úspěchu

  • Kvalita a inovace: Nepřetržitě investujeme do moderních technologií a zdokonalování našich produktů. Naše stany a vybavení jsou navrženy tak, aby splňovaly nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti.
  • Profesionální tým: Náš tým se skládá z odborníků, kteří jsou vždy připraveni poradit a pomoci s jakýmkoli požadavkem. Díky jejich profesionalitě a přátelskému přístupu se nám daří budovat dlouhodobé vztahy s našimi zákazníky.
  • Flexibilita a spolehlivost: Jsme si vědomi, že každá událost je jedinečná. Proto nabízíme flexibilní řešení šitá na míru a vždy se snažíme vyjít vstříc individuálním potřebám našich klientů.
  • Společenská odpovědnost: Aktivně se zapojujeme do místní komunity a podporujeme různé charitativní projekty. Věříme, že úspěch společnosti by měl jít ruku v ruce s odpovědností vůči našemu okolí.

Naše vize do budoucna

Získání titulu vítěze okresu Rychnov nad Kněžnou v anketě Firma roku 2023 je pro nás silnou motivací pokračovat v naší cestě za dokonalostí. Plánujeme neustále rozšiřovat naše služby a nabídku, abychom mohli uspokojit rostoucí poptávku a očekávání našich zákazníků. Naším cílem je stát se lídrem v oboru nejen na regionální, ale i na celorepublikové úrovni.

Poděkování

Děkujeme všem našim zákazníkům, partnerům a zaměstnancům za jejich podporu a důvěru. Tento úspěch je výsledkem společného úsilí a jsme odhodláni i nadále pracovat na našem růstu a zlepšování. Jsme TENTino s.r.o. a tento úspěch je pro nás jen začátek.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz